Vuoden 2017 koontia

Näyttelyjuttuja

MorrisValio Jan2017Vuosi alkoi hyvillä tuloksilla: Kajaanin tamminäyttelyssä ROPiksi tuli Morris (FI MVA Green Perry’s Winter Flash) ja valioitui samalla. Morriksen muita hienoja juttuja voi lukea Agility ja Käyttölajit -otsikoiden takaa. Hieno monipuolinen harrastuskoira! Morriksen kuva: Laura Manninen.

 

ElmoROPkayttis2017

Parsoneiden erkkarissa Lohjalla ROP-käyttökoiraksi tituleerattiin Morriksen iskä, Elmo (AVA, AVA-H, KVA-L, KVA-M, FI MVA AGI SM-1 Green Perry’s Boomer).

LukaLuruROPjaVSPTuulos2017Tuulosessa oli myös erittäin mukava päivä lokakuussa. Silloin ROPiksi valittiiin Luka (C.I.B. FI & EE & RU MVA RKF Green Perry’s Milk Chocolate) ja VSP äitiyslomilta palaava Luru (Multi MVA & Voittaja, C.I.B. KVA-L, KVA-V Green Perry’s Butterfly). Tuomarina rodun kouluttava tuomari Päivi Eerola.

Kuvassa Lukan kanssa sen omistaja Mirka Kerkelä ja minä Lurun kanssa.

LuruHelsinkiWinner2017Messukeskuksessa kisattiin joulukuussa taas isot Voittaja -näyttelyt. Helsinki Winnerissä Luru (Multi MVA & Voittaja, C.I.B. KVA-L, KVA-V Green Perry’s Butterfly) putsasi potin itselleen ollen ROP ja sai HeW-17 -tittelin ja se on Lurun 24. titteli.Luru on kyllä melkoinen kultakimpale! Pitkä päivä takana ja se vain paransi esiintymistään kohti rodun loppukilpailuita!

Kuvassa minä ja Luru.

Agility uutisia

AnninaElmo SM-12017Vuoden MEGAjutusta vastasivat Annina ja Elmo (AVA, AVA-H, KVA-L, KVA-M, FI MVA AGI SM-1 Green Perry’s Boomer). He ottaa pamauttivat AGILITYN SUOMEN MESTARUUDEN!!!! Tämä kuva on minusta aivan super ihana! Se onnistuu välittämään isot tunteet. Liikutun aina tätä katsoessa. Nämä kaksi ovat ihan super pari!

Valtti on tykitellyt tänä vuonna aika huimaa tahtia agikisoissa. Se aloitti alku vuonna kisaamisen ja nyt tikittävät molemmat AVA-kellot. Tästä kun klikkaat, pääset katsomaan Anninan tekemää videota heidän treeneistään.

Koiramme -lehti on huomioinut Anninan menestyksen poikiensa kanssa. 7-8 numerossa käsiteltiin agilityn SM-kisoja seuraavasti:

Lokakuun Koiramme -lehdessä ”Agilitykoiran ilon ja itseluottamuksen vaaliminen kannatta”:

Agikisoissa ovat hienosti uransa aloittaneet myös Hanna Downton ja Riemu (Green Perry’s Deejay Dante) sekä siskonsa Kide (Green Perry’s Disco Dancer) Maija Viitasen kanssa. Kide on noussut tänä vuonna mini-2 luokkaan ja voittanut sieltä 2 LUVAa. Riemu aloitti kisaamisensa tänä vuonna ja on noussut medi-2 luokkaan. Yllä olevassa kuvassa vasemmalla Kide ja oikealla Riemu. Kuvat on ottanut Sami Puska.

gpspurepinkjul2012-14Hiukan vanhempana kisauransa on korkannut agilityssä Hilma (Green Perry’s Pure Pink) ja Niina Sihvonen. Heilläkin jo pari LUVAa ykkösistä saavutettuna 🙂 Hilma kuvassa oikealla.

Mini 3-luokassa on kisannut myös Peppi (Green Perry’s Wild Winifred) ja Annukka Korpijaakko. Pepin omistaa Anu Suomela. Kesällä Anne Barack otti  upeita kuvia Pepistä ja Annukasta radalla.

MarliNuutinenMolliAgimestari2017

Lopuksi vielä kauden nuorimman saavutus: Parsoneiden agimestiksissä Mölli mestariksi itsenä pinkoi pikkuinen Marli Nuutinen (Green Perry’s Destiny) ohjaajanaan omistajansa Kia Peltoniemi.

Kuvan Marlista on ottanut Kia Peltoniemi.

Eikä taida mennä kauaa, kun virallisiin kisoihin lähtevät Marski (Green Perry’s Cafe Macchiato) ja Riikka Laamanen. Marski on epiksissä kisannut tänä vuonna.

Käyttölajit

KitiSupit2017

Kiti joutui pakkaamaan kassinsa meiltä alku vuonna ja etsiä uuden kodin itselleen. Lurun ja Kitin välit alkoivat olla niin tulehtuneet, ettei muita vaihtoehtoja ollut. Onneksi Kiti löysi tiensä Jannelle metsästyskoiraksi. Vuoden aikana Kiti (KVA-L Green Perry’s Kitty O’Shea) valioitui keinoluolilta ja sai käyttövalion tittelin. Luonnon luolilta sille on tänä vuonna saatu useita supeja ja kettujakin pari.

ValtinekaSupiMaalis2017Kitin veli Valtti (Green Perry’s Peter O’Toole) on myös osoittanut ominaisuutensa agilitykenttien lisäksi metsästyksessä. Kuva maaliskuulta, jolloin siltä saatiin ensimmäinen supi. Kuvassa omistajansa Annina Myllyaho Valtin kanssa.

Morris (FI MVA Green Perry’s Winter Flash) aloitti tänä vuonna myös mejä-kokeissa käymisen hakemalla 2 AVO-1 tulosta. Morriksen omistaa Laura Manninen.

Jäljestyksessä Paavo (FI & EE & RU MVA KVA-L JVA SE JVA Green Perry’s Quick’n Easy) kävi jäljestämässä VOI-1 45 pst tuloksen. Paavon omistaa Pihla Viitanen.

Pentujuttuja

Kesäkuun lopulla syntyivät Lurun ja Orrin pennut, yksi uros ja neljä narttua. Valitettavasti yksi nartuista ei ollut elinkelpoinen. Tästä pentueesta kotiin jäi Aura, Green Perry’s Dragonfly. Auran kanssa aloitellaan ensi vuonna vähän joitain näyttelyitä kiertämään ja opetellaan elämän perusjuttuja. Tervetuloa porukkaan mukaan Kajo ja Jenni, Lilo ja Heidi sekä Sari ja Marli Nuutinen & Kia ja Mia Peltoniemi. Alla olevat kuvat 5-viikkoisista D-pennuista on ottanut Kia Peltoniemi.

Vuoden lopussa laitettiin hautumaan ensi vuoden helmikuulle sekä parson että espanjanvesikoirapentueet. Käy lukemassa lisää täältä: Pentuja tulossa.

Vesikoiraterkut

Kesällä kokoonnuimme koko A-pentueen sekä muutaman muun Green Perry’s vesikoiran kanssa herkuttelemaan ja viettämään mukavaa päivää. Ensi kesänä uusiksi!

Joukosta poistuneita

10.11.2006 – 8.12.2017 Green Perry’s Sonya ”Nehvi” (espves)

27.6.-3.7.2017 Green Perry’s Little Diamond  (parson)

30.11.2001 – 25.10.2017 Green Perry’s Romy Rohan ”Romy” (parson)

1.8.2005 – 1.2.2017 Green Perry’s Aidan ”Axu” (parson)

30.11.2001 – 21.1.2017 Green Perry’s Moria Morannon ”Saga” (parson)

Lämmin osanottoni jokaisen koiran perheelle ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: