Koirien vaatteita

Olen tykännyt tehdä käsitöitä aina. 17 vuotta sitten tein ensimmäiset takit koirillemi. Siihen aikaan niitä ei juurikaan ollut missään myynnissä. Siitä saakka on ollut hyvin aikaa kehitellä ja muokata malleja toimiviksi. On tullut kokeiltua erilaisiaa kaavoja mantteleista ja ”hihallisista” malleista. Oma muokkaamani malli eräästä ostomanttelista on tullut käytössä parhaaksi ja eniten käyttämäkseni. Teen yleensä päällikerroksen säänkestävästä ulkoilukankaasta ja vuoren joko teddystä, tekoturkiksista tai fleecestä. Kiinnitys painonapeilla tai tarranauhoilla. Vatsakappale joko vyöllä tai ihan kunnon vatsan peittävällä osalla.Omalla sivullaan joitain kuvia muutamista malleista.

Villapaitoja olen kutonut useammankin koirille. Tässä muutamia kuvia niistä. Yläpalkissa linkki villapaidan kutomisohjeelle, jos haluat tehdä omalle koirallesi oman paidan.

KoiraVillis1

Koiravillis2

IggyVillisAug08

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Koirien vaatteita

  1. Kristiina Pasi sanoo:

    Moi, Mahtavaa, kun löysin vihdoin villapaidan ohjeen! Olen melko vihreä neuloja, eikä äidistäkään ole enää apua, niin kysyn tyhmänä, että miten tuo etukappale liitetään kaulukseen? Voinko kutoa sen kiinni kaulukseen?

    • Petra sanoo:

      Moikka! Älä päättele vatsakappaleen silmukoita äläkä selkäkappaleen vaan siirrä ne pyöröpuikoille ja ala kutoa yhteen. Onnea kutomiseesi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s