Ommellut takit ja manttelit

Tätä pitääkin päivitellä tässä pikkuhiljaa. Olen ommellut paljon takkeja koirille. Tässä muutamia malleja ja ideoita vapaasti käyttöön.

IMG_7688

Tässä Luru meidän peruspakkasasussa. Alla on villapaita ja päällä teddyvuorella oleva mantteli, jossa kunnon masukappale. Hyvin pystyy liikkua ja manttelin päällinen suojaa hyvin lumen tarttumiselta ja korsteudelta. Kuva tammikuulta 2014.

 

Tämän takin tein Nitrolle, kun kylmä ei tee hyvää sen kipeille nivelille. Päällinen on tuulta ja vettä kestävää ja vuori kunnon turkista. Vatsakappale peittää hyvin rinnan ja vatsan taakse saakka ja takaosa tulee reisille hyvin. En ole laittanut jalkaremmejä, kun hyvin istuva malli pysyy päällä ilman niitäkin. Nitro ei myöskään ole kaikista vauhdikkain enää lenkillä. Kiinnitys painonapeilla. Ne tosin välillä avautuvat helposti, jos turkiksen karvaa jää väliin.
Tässä pari ”perusmallin” manttelia, joissa kiinnitykset tarranauhalla rinnasta ja vatsan alta. Ylemmässä samat kankaat kuin Nitron takissa ja alempi ulkoilukankaasta fleecevuorella. Tällainen oli Merrillä käytössä todella ahkerasti ja nyt Luru käyttää ”rönttätakkina”. Tarvittaessa alla on villapaita. Ihan paras yhdistelmä kovassa menossa. Nämä on tehty parille parsonille.
HipinTakki (2)
 HipinTakki (5) Picture 085
Tässä Hipille tehty takareisien yli tuleva takki turkisvuorella.
Takki1001 (2)
Takki1001 (1)
Tämä vaaleanpunainen on vyöllä tehty mantteli pikkukoiralle.
  Takki1002 (1) Takki1002 (2)
 Tässä sama malli, mutta eri kangas.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s