Arkistot

Tervetuloa kevät 2017!

20170121_124946

Ihana Luru ja keppi 🙂

Aika pitkälle päivitykset siirtyneet Facebookiin. Tervetuloa tykkäämään Team Green Perry’s -sivusta. Instagramissa löydymme @greenperrys ja #greenperrys voi tägätä oman kuvansa 🙂

Päivittelin näitä sivuja useammalta suunnalta: Pentuja -sivua, Highlights, Parsonrussellinterrierit, Artikkeleihin – Kasvattajan vuosi? -jutun. Tähän teemaan liittyen on tulossa vielä kevään aikana lisää juttua SuKoKan kautta.

Olen ilahtunut siitä, että jo kauan sitten tekemäni ohjeet villapaidoista nousivat taas näkyville. Ohje oli Käsin tehty joulu -lehdessä. Mallineitokaisena on Raatikaisen Tiinan Nami, joka voitti tekemäni paidan Parsoneiden erkkarissa ja oli onneksi sopivakin 🙂 Lisäsin jossain vaiheessa villapaitaohjeisiinuusia kuvia ja sieltä löytyy kaksi erilaista mallia, joilla voi versioida paitoja. Hirmuisesti en itse kutonut talven aikana. Aika kului pääasiassa taloprojektimme ympärillä. Sillä koiraharrastuksetkin olivat viime vuoden vähemmällä.DIYjoululehti

Vaikka olikin vähän hiljaisempi vuosi harrastusrintamalla, olimme kolmansia Vuoden Kasvattaja -kilpailussa! Ihan huippua!

HeppuJaPoju

Poju (Green Perry’s Be My Mr Right) ja Heppu (Green Perry’s Apollon). Kuva Elina Pettinen

Kiitos ystäväni Terhin, meille syntyi pitkästä aikaa espanjanvesikoirapennut. Sijoitukseen lähi Affa, Green Perry’s Afrodite ja isäntinä Niina ja Antti, joilla on parsoneista Hilma (Green Perry’s Pure Pink). Lähipiiriin jäi useampi vesikoira ja uusia ihania ihmisiä saatiin Team Green Perry’siin mukaan. Esim serkulleni Leilalle ja Harrille meni Peppi. Leilalla on ollit Green Perry’s Cañamo ”Cami” ihan ensimmäisestä GP-vesikoirapentueesta ja Pepin kaverina Pacoritaksesta Green Perry’s -sukuinen Kiia. Pettisten perheeseen meni Pojun kaveriksi Heppu. Tämän vesikoirapentueen löydät jalostustietokannsta täältä.

Tavoitteena tänä vuonna on 1-2 parson pentuetta riippuen siitä, miten juoksut ajoittuvat. Ainakin Lurulle on haaveissa kolmannet ja viimeiset pennut upean uroksen kanssa! Juoksuja odotellessa… harrastavia koteja haussa näille pennuille.

Mainokset
%d bloggers like this: