Kasvattaja -palkinto ja pentukuulumisia

17.2.2018 vietettiin SuKoKan (Suomen Koirankasvattajat ry) kasvattajapäiviä. Niiden yhteydessä sain kunnian käydä pokkaamassa Team Green Perry’sille Kasvattaja -palkinnon. Tässä palkinnossa on Vuolasvirtaa tiukempi pisteytys. Taas pääsen hehkuttamaan loistavia kasvattieni omistajia siitä, että työmme on huomioitu näin. KIITOS KOKO TEAM GREEN PERRY’S!

SuKoKaKasvattajapalkinto2018

Pari päivää tämän jälkeen Kide synnytti Show -pentueen. Sitten mentiinkin ihan toiseen suuntaan parin päivän takaisista tunnelmista 😦 Komplikaatioiden vuoksi menetimme kolme neljästä pennusta 😦 Onneksi asumme PK-seudulla ja hyvät eläinsairaalat lähettyvillä, sillä meidän piti lähteä keisarinleikkaukseen. Onneksi äitikoira voi hyvin samoin yksi pentu. Valkoinen  Aarre, Kiden Aarre. Siitä tulee Green Perry’s (the) Greatest Showman. Pentue olisi ollut kokonaan varattu ja ihania koteja jäi ilman pentuaan.

4.2.2018 syntyivät Napin ja Sisun vesikoirapesue. Tämä synnytys sujui kuin oppikirjasta ja pikkuisia tuli maailmaan 4 + 4. Saatiin taas beigejä Green Perryjä neljä kappaletta ❤ Nappi on hyvä äitikoira ja iso pentue kasvaa hienosti.

Pennut 3vkoa

Muutoin täällä kotosalla vietetään suht tavallista lapsi- ja koiraperheen arkea. Innolla odotan, että Aura kuukauden päästä tulee tarpeeksi vanhaksi, että pääsee virallisiin näyttelyihin. Tallinn Winneriin olen ilmoittanut sekä Lurun että Auran. Jännä nähdä, mitä japanilainen tuomari neitokaisista tykkää.

Aura 6 kk.jpg

Aura (Green Perry’s Dragonfly) 6 kk

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: